Jaloezie zorgt voor onrust in het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy

Copyright: Play4

Wat is er aan de hand?

Over het algemeen vormen Maxime Meiland, haar echtgenoot Leroy Molkenboer en hun dochters Claire en Vivé een perfect gelukkig gezinnetje. Al zijn er net zoals in elk gezin ook weleens spanningen.

Een van de dingen die af en toe voor spanningen zorgt is het feit dat Maxime af en toe app-contact heeft met Jaap, de biologische vader van oudste dochter Claire.

Hoewel Jaap zijn dochter nog nooit in levende lijven ontmoet heeft, gaf hij in één van zijn app-gesprekken met Maxime wel aan dit graag te willen. Tot afgrijzen van Maximes echtgenoot Leroy, zo vertelt ze aan Story.

“Leroy kan van zo’n bericht totaal in de stress schieten”, klinkt het. “Die is totaal in paniek, bang dat Jaap komt en Claire van ons afpakt.” Maxime begrijpt wel dat haar man het contact tussen haar en Jaap niet zo goed aankan. Leroy blijkt dan ook behoorlijk jaloers aangelegd te zijn. “En hij kent Jaap natuurlijk helemaal niet en heeft dus helemaal niks met hem”, aldus nog Maxime.

Toch heeft de jongste Meiland zelf op de een of andere manier met haar ex te doen, zo bekent ze: “Het is best zielig dat je het allemaal niet aankan als je vader wordt”, vindt ze. “Moet je kijken wat hij allemaal gemist heeft! Die leuke tijd! Zo’n lief, leuk kind!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.