Volkszanger John de Bever: “Ze neemt onze telefoontjes niet op”

Foto: Showbiss.nl

Onlangs liet zangeres Marianne Weber in Story verstaan dat ze zich toch enigszins gepasseerd voelde omdat ze niet gevraagd werd voor een gastoptreden tijdens de aankomende concerten van ‘De Bevers Live in Ahoy’, van haar collega en vroegere huisgenoot John de Bever en zijn man en manager Kees.

Een reactie die John met verstomming sloeg, zo zegt hij in datzelfde weekblad: “Ik schrok enorm toen ik las dat ze zich gepasseerd voelde. Ik was me echt van geen kwaad bewust”, zegt John. “De afgelopen vier jaar hebben we geen contact gehad. Wij lazen eind vorig jaar in de krant dat ze met zingen was gestopt”, vervolgt hij. Dat is ook de reden waarom we haar niet hebben gevraagd voor het concert. Want iemand die gestopt is gaat niet meer zingen.”

John en Kees probeerde dan ook meteen in contact te komen met Marianne, maar zonder succes: “Kees heeft Marianne zelf gebeld, maar zij nam – net zoals haar manager eerder – niet op. En ze heeft ook niet teruggebeld, terwijl ze echt wel heeft gezien dat Kees haar heeft gebeld. Dan houdt het op”, vindt John. Wel benadrukt hij dat Marianne altijd welkom blijft als ze opnieuw met hem wil zingen: “Gráág, zelfs! Maar dit jaar zit het programma in Ahoy wel vol.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.