24/02/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Volkszanger John de Bever: “Ze neemt onze telefoontjes niet op”

Foto: Showbiss.nl

Onlangs liet zangeres Marianne Weber in Story verstaan dat ze zich toch enigszins gepasseerd voelde omdat ze niet gevraagd werd voor een gastoptreden tijdens de aankomende concerten van ‘De Bevers Live in Ahoy’, van haar collega en vroegere huisgenoot John de Bever en zijn man en manager Kees.

Een reactie die John met verstomming sloeg, zo zegt hij in datzelfde weekblad: “Ik schrok enorm toen ik las dat ze zich gepasseerd voelde. Ik was me echt van geen kwaad bewust”, zegt John. “De afgelopen vier jaar hebben we geen contact gehad. Wij lazen eind vorig jaar in de krant dat ze met zingen was gestopt”, vervolgt hij. Dat is ook de reden waarom we haar niet hebben gevraagd voor het concert. Want iemand die gestopt is gaat niet meer zingen.”

John en Kees probeerde dan ook meteen in contact te komen met Marianne, maar zonder succes: “Kees heeft Marianne zelf gebeld, maar zij nam – net zoals haar manager eerder – niet op. En ze heeft ook niet teruggebeld, terwijl ze echt wel heeft gezien dat Kees haar heeft gebeld. Dan houdt het op”, vindt John. Wel benadrukt hij dat Marianne altijd welkom blijft als ze opnieuw met hem wil zingen: “Gráág, zelfs! Maar dit jaar zit het programma in Ahoy wel vol.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dit was de vloek én zegen in het leven van Dan Karaty

Next Article

Rachel Hazes bestolen

You might be interested in …

Showbiss.nl