13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Vervolging Marco Borsato niet langer uitgesloten

Foto: Dirk Verbocht

Leontine Ruiters heeft van Marco Borsato al veel moeten slikken de laatste jaren en het grensoverschrijdend gedrag dat nu naar boven is gekomen, lijkt wel de druppel te zijn. Op zijn verjaardag was ze trouwens niet aanwezig, wat zeer uitzonderlijk is.

In die zin zouden zelfs haar drie kinderen, Luca (24), Senna (21) en Jada (20), die waarschijnlijk wel trouw op de verjaardag van hun vader aanwezig waren, de afwezigheid van hun moeder zeker wel verstaan.

Ook het feit dat John van den Heuvel de opmerkelijke verklaring deed: “Ik schrok me helemaal te pletter toen ik het allemaal hoorde en las”, zal ook de ex-vrouw van Borsato niet onverschillig hebben gelaten.

Hoewel Leontine de zanger vermoedelijk nooit volledig zal laten vallen, lijkt het ter nu toch op dat de afstand groter is dan ooit.

Boezemvriendin Anouk Smulders vertelde dat Leontine haar het één en ander had verklapt. Ze zou letterlijk gezegd hebben: “Het is heel erg fijn om weer geluk te voelen!”, onthulde Anouk aan Shownieuws en Party.  Ze zou ook blij zijn dat haar kinderen zo goed hebben gereageerd op het nieuws van haar nieuwe vriend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Marco Bakker verklapt geheim van langdurige relatie

Next Article

Rob en Wijnand trappen carnaval feestelijk af met Rob & Wijnand Carnaval Countdown

You might be interested in …

Showbiss.nl