24/02/2024
Antwerpen, BE 4 C

De Nederlandse showbiss

Marco Bakker verklapt geheim van langdurige relatie

Een relatie van 45 jaar, hoe doen Marco Bakker en Willeke Alberti dat toch. Voor hen is het allemaal heel vanzelfsprekend, maar ze vertellen toch graag hun geheim voor een goed huwelijk.

“Ik denk dat een groot deel van de kracht in onze relatie bestaat uit begrip voor elkaars werk en leven. We zitten beiden in een vak dat veel vereist en waar je toch altijd keihard voor moet werken. Je moet ook kennis hebben van elkaars probleempjes die om de hoek komen kijken”, zegt Marco in Party.

Voor Marco en Willeke is het simpel, zij willen gewoon een partner die hen begrijpt en die hen steunt en helpt waar nodig.

“Als ik verkouden ben, dan heb ik een partner nodig die dat begrijpt en me ondersteunt. Want als ik verkouden ben, heeft dat gevolgen voor mijn werk als zanger. Omgekeerd is dat ook zo. Als Willeke teksten moet leren en het gaat wat moeilijker, dan help ik haar gewoon. Op die manier zorg je er samen voor dat die onderlinge binding er blijft, naast alle andere dingen en drukte die we hebben.”

Met Willeke heeft Marco een erg bezige bij als vrouw en hij glundert dan ook van trots. “Ze heeft opnames gedaan voor een televisieserie waar ze een kleine rol in had en er staat een grote filmrol op stapel en ze gaat in maart weer spelen in de toneelvoorstelling ‘The Mousetrap’. Het heeft een poosje stil gestaan door corona, maar het was zeer succesvol en komend voorjaar pakken ze dat weer op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Frans Bauer: “Dat is veel leuker dan een wereldreis”

Next Article

Vervolging Marco Borsato niet langer uitgesloten

You might be interested in …

Showbiss.nl