Van deze gerechten wordt Vinzzent blij

Foto: Showbiss.nl

Het meest blij wordt zanger Vinzzent natuurlijk van muziek. Maar naast muziek wordt hij ook wel blij van eten en drinken. Van welke gerechten precies? Dat onthult hij in Party.

“Ik hou heel erg van koffie”, begint de zanger te vertellen. “Cappuccino vind ik geweldig. Dat is iets wat ik altijd bestel. Waar ik qua eten gelukkig van word, is door mijn Indonesische achtergrond Aziatisch, oosters eten. Zoals gerechten met mihoen”, likkebaard hij.

“Ik maak thuis voor mijn kind ook vaak soto, een Surinaams-Indonesische soep”, vervolgt hij. “Ik wil dat aan hem meegeven. Want hoewel ik hier in Nederland geboren ben, zit dat oosterse toch in mijn bloed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.