05/10/2023
Antwerpen, BE 13 C

De Nederlandse showbiss

Glennis Grace betaalde hoge prijs voor agressief gedrag

Voor het zogenaamde Jumbo-incident waarbij zangeres Glennis Grace fysiek de confrontatie aanging met enkele supermarktmedewerkers in een Amsterdams Jumbo-filiaal, werd ze veroordeeld tot een taakstraf van 200 uren. Maar dat was volgens Party niet de enige straf die ze kreeg.

Zo werd de zangeres vervolgens meegedeeld dat ze op heel wat evenementen niet meer welkom was als artieste, waarvan ‘Beste Zangers Live’ in Ahoy het bekendste voorbeeld was. En helaas bleef het ook niet uitsluitend bij uitsluitend professionele consequenties.

Ook in Glennis’ persoonlijke leven kenden haar acties gevolgen. Want ook enkele goede vrienden lieten haar keihard vallen, onder hen ook haar voormalige maatje, stylist Fred van Leer. “Ik ben mensen kwijtgeraakt die echt heel dicht bij me stonden”, zegt de zangeres er zelf over. “Zelfs mensen uit mijn directe omgeving gingen mij heel anders behandelen. Dat vind ik echt het allerergste van alles, dat je mensen om je heen verliest, of dat mensen nu een beeld van je hebben dat niet zozeer klopt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Van deze gerechten wordt Vinzzent blij

Next Article

Frans Bauer is bijna weer de oude

You might be interested in …

Showbiss.nl