22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Uitspraak inzake erfeniskwestie Hazes

Foto: Avrotros

Roxeanne Hazes krijgt inzage in een aantal financiële documenten, zoals zij van haar moeder eiste. Uit deze documenten blijkt dat Rachel Hazes – Van Galen niet als erfgename van wijlen André Hazes kan worden beschouwd, zo meldt Weekend. 

Roxeanne ging hiervan al uit vanwege een lopende scheidingsprocedure op het moment van het overlijden van haar vader. Rachel betwistte dit, omdat die procedure volgens haar voor de dood van André was ingetrokken.

De woordvoerder van Roxeanne heeft In Weekend meer uitleg gegeven: “Sommigen denken dat mevrouw Van Galen de titel erfgename mag blijven exploiteren, maar daar is geen sprake van. Sterker nog, de rechter heeft gezegd: ‘Van Galen is geen erfgename én Roxeanne heeft recht op de stukken.’”

Ondanks het feit dat Roxeanne nu weet dat haar moeder haar heeft voorgelogen, is ze blij met de uitspraak van de rechter. Woordvoerder Bernard Tomlow zegt: “Ze is opgelucht en verheugd, want eindelijk krijgt ze een houvast hoe het echt zit.”

Roxeanne is vastbesloten om door te gaan totdat ze alle eerlijke antwoorden heeft. Ze is erg vastberaden en wil de rechten van de erfgenamen in kaart brengen uit respect voor de laatste wil van haar vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Amalia houdt er een dure smaak op na

Next Article

Thijs Römer krijgt steun

You might be interested in …

Showbiss.nl