Amalia houdt er een dure smaak op na

Foto: RVD

Ze ging shoppen in Madrid

Toen koningin Maxima en kroonprinses Amalia eventjes vrij hadden, trokken de twee naar Madrid. De twee hielden een dagje tussen moeder en dochter en genoten van alles wat Madrid te bieden had: eten, drinken en vooral veel winkels waar de dames naar hartenlust konden shoppen.

Wie zich altijd heeft afgevraagd wat de favoriete winkels van Amalia zijn, kunnen we alvast het volgende vertellen: Amalia heeft een erg dure smaak. De jonge prinses werd vooral gespot in de dure merkwinkels van Madrid.

Maar het is haar gegund. Amalia kan door de dreiging boven haar hoofd maar weinig leuke dingen doen en dat lukte in Madrid meer dan prima.

Het uitje naar Madrid was een welkom tussendoortje tijdens haar werkreis naar de Caraïben. Het was voor Amalia haar allereerste werkreis en dat liet meteen veel indrukken na op de prinses.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.