Thijs Römer krijgt steun

Foto: VTM

Nadat Thijs Römer vervolgd werd door het Openbaar Ministerie jegens vermeend grensoverschrijdend gedrag, maakte echtgenote Igone de Jongh een eind aan hun huwelijk. Krijgt Thijs nog steun van zijn familie?

Jawel, de band tussen Thijs en zijn vader is nog steeds goed. Ze schrijven momenteel samen aan het scenario van een speelfilm. Peter Römer geeft zijn onvoorwaardelijke steun aan zijn zoon.

Ook op andere familieleden kan hij terugvallen in deze moeilijke tijden. Afgelopen januari kwam de hele familie nog bijeen op de jaarlijkse herdenking van de overleden Baantjer-acteur Piet Römer en zijn echtgenote.

Katja Schuurman, de eerste ex-vrouw van Thijs Römer, is er ook vaak bij, maar deze keer niet. Ook Igone was welkom op deze herdenking, want ze hoort nog steeds bij de familie laat Peter zich ontvallen in Story. Ze was echter niet aanwezig.

Thijs woont ondertussen in een dorpje in de buurt van Amsterdam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.