Tino Martin: “Dat kwam heel hard binnen”

Foto: Peter De Smedt

Tino Martin heeft van zijn ouders heel wat levenswijsheden meegekregen. Zijn ouders hebben hem altijd alle kansen gegund die hij kon nemen en Martin is dan ook blij dat hij zijn ouders kan laten zien dat het goed met hem gaat.

Maar Tino is natuurlijk niet perfect, dat gaan zijn ouders ook moeten toegeven. Zo is hij een fervent laatkomer. Maar gelukkig heeft Tino vooral positieve kanten. Zo schaamt hij zich niet om zijn tranen te laten zien.

“Laatst vertelde een danseres dat ze baarmoederkanker heeft. Dat kwam heel hard binnen”, bekent hij in Libelle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.