Thomas Berge laat partner wachten

Foto: Brunopress.nl

“Ik heb geen idee of hij iets aan het bekokstoven is”

Elianne Zweipfenning is nog steeds tot over haar oren verliefd op haar partner Thomas Berge, zo valt in Story te lezen.

Het koppel kondigde onlangs aan dat ze een tweede kindje verwachten, Elianne zelf hoopt vooral op een betere kraamtijd. Door meerdere abcessen in de borst werd ze genoodzaakt de eerste maanden van hun zoontje Saint aan de zijlijn mee te maken.

In deze periode heeft ze wel beseft dat Chiel, de echte naam van Thomas Berge, dé persoon is met wie ze oud wil worden. “Ik zal altijd op hem kunnen bouwen. Hij is niet iemand die wegloopt van problemen. Integendeel.”

Elianne zou naar eigen zeggen niets liever willen dan ten huwelijk gevraagd worden door Thomas, maar geeft aan dat ze geen idee heeft of hij momenteel iets aan het bekokstoven is of niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.