Jeroen van der Boom over zijn band met familie Hazes

Jeroen van der Boom is al jaren actief bij de concertreeks “Holland Zingt Hazes”, wanneer Party aan de zanger/presentator vraagt hoe hij ervoor zorgt om niet meegezogen te worden in de Hazes-familie-perikelen, antwoordt Jeroen:

“Door er goed op te letten het zakelijke deel en het privéstuk goed van elkaar te scheiden. Door respect te houden voor iedereen. En door hen allemaal de nodige aandacht te geven.

Dit schijnt behoorlijk te lukken want Jeroen heeft naar eigen zeggen een goed contact met alle Hazes-partijen.

Volgens Jeroen heeft de levenservaring hem geleerd om niet op de stoel te gaan zitten waar je niks te zoeken hebt. ‘Je moet geen dingen gaan invullen voor een ander’, aldus de presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.