23/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

Thomas Berge doet het in het geniep

Foto: Brunopress.nl

Hij en Elianne zijn nu officieel ‘man en vrouw’

Eind december, rond de feestdagen werd Thomas Berge voor de tweede keer papa van een zoon Saint. Hij had al een zoon Jack uit een vorige relatie, maar daar komt nu dus nog een klein mannetje bij.

Door de zwangerschap van zijn partner Elianne werden de trouwplannen van de twee in de ijskast gestoken en kwam er van trouwen voorlopig niks meer in huis.

Maar op Valentijnsdag maakte Elianne bekend dat zij en Thomas zich in het geniep officieel hebben geregistreerd als partners en dat in het gezelschap van enkel familie en dichte vrienden.

Op Instagram schreef Elianne: “2022 is ook het jaar waarin wij officieel ‘man en vrouw’ werden van elkaar en onze liefde hebben bezegeld met ons geregistreerd partnerschap, dit allemaal in het ‘geheim’ en een heel intiem gezelschap”, citeert Story.

Ondertussen geniet het koppel nog volop van hun kleinste wondertje in huis en denken ze wel al eens na over een broertje of zusje voor Saint en Jack. “Toen ik Elianne ontmoette wist ik al dat zij de moeder van mijn kinderen zou moeten worden. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Geraldine Kemper: “Het is nochtans een doodnormaal onderwerp”

Next Article

Jeroen Rietbergen woont terug bij zijn ouders

You might be interested in …

Showbiss.nl