Jeroen Rietbergen woont terug bij zijn ouders

Foto: VTM

Maar het gaat de goede kant uit met Linda

Jeroen Rietbergen is één van de mannen die tijdens ‘The Voice Of Holland’ werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Dat kostte hem niet alleen zijn job, maar ook zijn relatie met Linda de Mol.

Die beschuldigingen dat zal Jeroen zeker en vast gevoeld hebben in zijn portemonnee want als vaste bandleider mocht Jeroen daarvoor een riant salaris ontvangen, schrijft Party.

Als hij zich echt schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, dan is het vooral natuurlijk zijn eigen schuld dat het allemaal zo heeft moeten lopen.

Een lege agenda, geen inkomsten, zo ziet het financiële en professionele leven van Jeroen er op dit moment voorlopig uit. Zo zou hij zelfs terug bij zijn ouders in Zeeland wonen.

Al lijkt het op liefdesvlak dan wel weer beter te gaan. Linda zou hem een tweede kans willen geven en de twee zijn naar het schijnt volop terug aan hun relatie aan het werken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.