15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Angela Schijf: “Ik wil dat mijn kinderen weten hoe een aubergine eruitziet”

Foto: VRT

In Story lezen we dat het prachtige Antwerpse herenhuis van acteurskoppel Angela Schijf en Tom Van Landuyt te koop staat. Dat schept wellicht enige duidelijkheid over een recente Instagrampost van Angela: ‘2023 brengt sowieso een nieuw avontuur.’

De twee zijn al meer dan twintig jaar samen en wonen samen met dochters Bloem, Mensje en Zus in Antwerpen. Het pand mag van de hand voor een respectabele 1,4 miljoen euro.

Al vorig jaar opperde Angela in Flair de mogelijkheid om Antwerpen te verlaten. Concrete plannen waren er nog niet. Wat later gaf ze ook in Het Laatste Nieuws toe te dromen van een totaal andere biotoop.

En dan kiest ze liefst voor een groene omgeving. “Zo’n eigen plek waar het rustig in je hoofd kan worden en waar ik eindelijk leer mijn eigen groenten te verbouwen.” Maar ook haar kinderen wil ze in deze droom betrekken.

“Ik wil dat mijn kinderen weten hoe een aubergine eruitziet. Ik ben voor de korte keten. Groenten komen van boeren uit de buurt, mijn biologische vlees van een Belgisch koetje dat heeft gegraasd op een weiland dat ik ken”, verduidelijkt de actrice in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Wolter Kroes verraadt zichzelf tijdens deelname aan ‘The Masked Singer’

Next Article

Thijs Römer en Igone de Jongh leven nog slechts in een weerhuisje

You might be interested in …

Showbiss.nl