‘The Show Must Go On’ voor onze jarige van vandaag

Foto: VTM

Menig musicalliefhebber zal ongetwijfeld weten dat niemand minder dan Albert Verlinde vandaag jarig is.

Albert werd geboren op 25 april 1961 en wordt dus 62 jaar vandaag.

Hij is één van de spilfiguren in Nederland die musical weer populair maakte in Nederland. Op dit moment is ‘Grease’ te zien in de Nederlandse theaters, een verwezenlijking van onze jarige van de dag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.