Dit is waarom het werkt tussen Kelly Pfaff en Sam Gooris

Foto: VTM

Zo verschillend en toch gelijk

Tussen Sam Gooris en Kelly Pfaff was het liefde op de eerste babbel. Maar even belangrijk is dat ze van thuis uit dezelfde waarden en normen hebben meegekregen. 

“Toen ik Sam leerde kennen, had ik een relatie van vier jaar achter de rug. Bizar, na twee zinnen wisten zowel Sam als ik: ‘Dees is het.’ Allebei instant verliefd. We waren heel… eerlijk”, onthult Kelly in Dag Allemaal. 

Ze hebben daarna drie maanden alleen met mekaar gebeld tot ze hem uitgenodigde voor de 25ste huwelijksverjaardag van haar ouders. “Mijn zussen hebben Sam toen effe op de proef gesteld. Mijnheer Gooris zweette en ik amuseerde me kostelijk”, bekent Kelly aan Dag Allemaal.

“Openheid, eerlijkheid en communicatie: daar komt het op neer. Woensdag kleine kuis, zaterdag grote poetsdag. Ik heb al jaren geen poetsvrouw of tuinman meer”, geeft Kelly toe. 

“Structuur is belangrijk om rust in ons hoofd te hebben, zeker als je hard werkt. Sam had vroeger soms 17 optredens op een weekend, nu godzijdank nog maar twee per dag. Als je content bent met wat je hebt, heb je het grootste geluk gevonden”, vertelt Kelly eerlijk aan Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.