28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Adriaan geeft update over de gezondheid van Bassie

Foto: Showbiss.nl

Sinds 2016 gaat het bergaf met de gezondheid van Bas van Toor die voor altijd een plek zal hebben in het hart van generaties Nederlandse en Vlaamse kinderen als de olijke clown Bassie van het duo Bassie en Adriaan, dat hij samen met zijn broer Aad vormde.

In 2017 kreeg hij onder meer een hartaanval en een beroerte te verduren. Dat laatste zorgde ervoor dat de linkerkant van zijn lichaam verlamd raakte en dat hij moeite kreeg met praten. In een interview met Story geeft Aad een update over hoe het nu met zijn oudere broer gaat.

“Het gaat niet goed met Bas”, klinkt het bij Aad. “Daarin is eigenlijk geen verandering gekomen. Het is niet slechter geworden, maar ook zeker niet beter. Ik spreek hem regelmatig en hoewel hij moeite heeft met spreken weet ik precies wat hij zegt.”

“Ik kan hem verstaan. Altijd”, vervolgt Aad. “Bas maakt nog grapjes, maar hij is soms ook erg verdrietig, wat hem is overkomen verdient hij niet.” Ook Aad zelf kreeg ik het verleden af te rekenen met gezondheidsproblemen. Zo overwon hij kanker en hartproblemen. “Gelukkig ben ik hersteld. Bas helaas niet. Dat is heel oneerlijk”, zucht Aad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Linda de Mol steunt prinses Amalia

Next Article

‘The Show Must Go On’ voor onze jarige van vandaag

You might be interested in …

Showbiss.nl