28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Tekstschrijver André Hazes: “Ik wil het daar niet meer over hebben”

Foto: VTM

Hij gaat verder zonder hem

Jarenlang hadden Bram Koning en André Hazes een goeie samenwerking. Aan die samenwerking kwam er na zeven jaar een einde, en dat vindt Bram nog altijd erg jammer.

Bram, die liedjesschrijver was voor André, had het er in het begin erg moeilijk mee. We zijn ondertussen een paar maanden verder en Koning heeft het redelijk van zich kunnen afzetten.

“Ik heb het van mijn rug laten glijden en een plekje gegeven. Mijn boosheid ben ik kwijt. Er is één deur dichtgegaan, maar er zijn er wel twintig opengegaan. Het is niet normaal wat wij als team aan aanvragen krijgen. René le Blanc is daar eentje van. Ik wil het echt niet meer over Dré hebben. Dat is een afgesloten hoofdstuk, het is klaar”, klinkt het resoluut in Party.

Bram blijft dan ook niet bij de pakken zitten. Hij neemt deel aan het SBS6-programma ‘De Nix Factor’ waarbij twee bekende radio-dj’s een weddenschap aangaan met de beste producers van Nederland om van iemand die echt niet kan zingen een wereldster te maken.

“Ik vind dat ik moet gaan waarmaken wat ik weleens gezegd heb, namelijk: je kan tegenwoordig bijna met iedereen een goede productie maken. Ik geloof daar wel in, want laten we eerlijk zijn: er zijn een heleboel artiesten die hits hebben gehad, succes, maar wel zeer matige zangers zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Emma (14) uit Kerkrade grote winnares Ministars

Next Article

Zit Glennis Grace financieel aan de grond?

You might be interested in …

Showbiss.nl