25/02/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Zit Glennis Grace financieel aan de grond?

Foto: Dirk Verbocht / Showbiss.nl

Voorlopig nog niet

Ooit ben je een razend populaire zangeres, maar door één stommiteit staat heel je leven op zijn kop en wordt je amper nog geboekt. Het is wat Glennis Grace overkwam na haar incident bij Jumbo.

Wie Glennis wil boeken moet er zo’n 8.500 euro voor over hebben om de zangeres te laten optreden op zijn of haar feest. En dat is dan nog maar live on tape. Met liveband kost Glennis 14.500 euro.

Sinds alles wat er het voorbije jaar is gebeurd, had Glennis gehoopt dat ze na enkele maanden terug zou kunnen optreden, maar voorlopig staan er nog niet echt veel evenementen gepland. Er was eentje gepland in Bredene, maar wegens een slechte kaartenverkoop werd ook dat evenement alweer geannuleerd.

Men had in Vlaanderen gehoopt dat ze niet zo op de hoogte zouden zijn van de daden van Glennis, maar daar heeft men toch de bal mis geslaan. En zo loopt Glennis ook daar heel wat kansen mis, schrijft Party.

Maar geen optredens, is ook geen inkomsten en dat begint nu wel erg pijnlijk te worden. Al meer dan een jaar zit de zangeres zonder inkomsten. Of de zangeres haar luxe stadsvilla in Amsterdam zal kunnen blijven betalen, dat is nog maar de vraag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Sieneke: “Dat nummer hoort gewoon bij mij”

Next Article

Jaap Reesema: “Zij lijkt echt een schatje”

You might be interested in …

Showbiss.nl