Zit Glennis Grace financieel aan de grond?

Foto: Dirk Verbocht / Showbiss.nl

Voorlopig nog niet

Ooit ben je een razend populaire zangeres, maar door één stommiteit staat heel je leven op zijn kop en wordt je amper nog geboekt. Het is wat Glennis Grace overkwam na haar incident bij Jumbo.

Wie Glennis wil boeken moet er zo’n 8.500 euro voor over hebben om de zangeres te laten optreden op zijn of haar feest. En dat is dan nog maar live on tape. Met liveband kost Glennis 14.500 euro.

Sinds alles wat er het voorbije jaar is gebeurd, had Glennis gehoopt dat ze na enkele maanden terug zou kunnen optreden, maar voorlopig staan er nog niet echt veel evenementen gepland. Er was eentje gepland in Bredene, maar wegens een slechte kaartenverkoop werd ook dat evenement alweer geannuleerd.

Men had in Vlaanderen gehoopt dat ze niet zo op de hoogte zouden zijn van de daden van Glennis, maar daar heeft men toch de bal mis geslaan. En zo loopt Glennis ook daar heel wat kansen mis, schrijft Party.

Maar geen optredens, is ook geen inkomsten en dat begint nu wel erg pijnlijk te worden. Al meer dan een jaar zit de zangeres zonder inkomsten. Of de zangeres haar luxe stadsvilla in Amsterdam zal kunnen blijven betalen, dat is nog maar de vraag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.