Sylvie Meis verbaast volgers

Foto: Brunopress.nl

Het is niet de eerste keer dat Sylvie Meis haar volgers weet te verbazen. Meestal gaat het om haar liefdesleven, maar dit keer doet ze dat met haar verrassende nieuwe look.

Veel van haar volgers op sociale media vinden namelijk dat Sylvie er heel erg uitziet als Kim Kardashian. Op Instagram postte ze een foto waar ze haar lange haren platinablond heeft geverfd en ze heeft ook nog eens een dikke laag make-up op. Ook de outfit die Sylvie aanheeft is er eentje waarin we haar niet vaak zien verschijnen.

De nieuwe look kan wel op heel wat positieve reacties rekenen. Zo vinden de meeste mensen wel dat Sylvie er geweldig uitziet. 

“Doet me denken aan Kim Kardashian’, schrijft iemand. Iemand anders schrijft dan weer: ‘Toen ik je foto zag, dacht ik heel even dat je Khloe Kardashian was”. Of dat een compliment is of niet, dat mag Sylvie zelf bepalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.