Maxime Meiland: “Veel reacties op gekregen”

Copyright: Play4

Enkele maanden geleden verscheen met ‘Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!’ de biografie van jongste Meiland dochter Maxime. Daarin vertelt ze moedig over het feit dat ze ooit slachtoffer werd van verkrachting.

“Ik heb daar heel veel reacties op gekregen. En nog steeds. Van vrouwen die zeiden dat ze het door mijn verhaal ook aandurfden om te vertellen wat hen is overkomen”, laat Maxime optekenen in Story. Ik vind het bijzonder dat mijn verhaal dat bij hen heeft opgeroepen. Van tevoren weet je niet wat voor reacties het allemaal teweeg kan brengen”, vervolgt ze.

Spijt dat ze haar verhaal gedeeld heeft, heeft Maxime dan ook niet. “Maar nu heb ik er definitief een streep onder gezet en kijk ik naar de toekomst met Leroy, Claire en Vivé.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.