28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Simon Keizer: “End of an era”

Foto: Peter De Smedt

Het zit er bijna op voor Nick en Simon. Op 10 april geven de twee het allerlaatste concert als duo en dan is het definitief over en uit voor het Volendamse duo. En dat tot grote spijt van vele fans.

Waar de twee zich vroeger altijd als duo lieten interviewen, doen ze dat al een tijdje niet meer. Ook niet bij De Vrienden van Amstel. Daar konden alleen interviews met hen afzonderlijk worden afgenomen.

Simon Keizer is wel blij dat het erop zit. “End of an era. Bijna twee decenia zijn we aan de slag geweest, bijna zeventien jaar en over drie weken is het klaar. Dan een tijd van onbekende vrijheid, dus daar heb ik heel veel zin in. Daar kijk ik heel erg naar uit. Ik heb geen plan, ik ben vooral nieuwsgierig wat het gevoel gaat zijn”, wist hij al te vertellen.

Keizer bloeit helemaal open wanneer het over het einde van Nick en Simon gaat en dat is al heel wat mensen opgevallen. Bart Ettekoven vindt het allemaal erg jammer.

“Ik vind het jammer dat ze zich niet meer samen laten interviewen. Je had toch na afloop wel even, als ze van dat podium afkomen, voor de allerlaatste keer willen vragen van: ‘Goh, emotioneel moment, vertel hoe het gegaan is’ en ‘heel veel succes’ en ze even willen zwaaien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Het buitenland lonkt voor reeks over koningin Maxima

Next Article

Zangeres Sieneke over de cominatie van het moederschap en haar carrière

You might be interested in …

Showbiss.nl