Het buitenland lonkt voor reeks over koningin Maxima

Byadmin

20/03/2023
Foto: RVD

De opnames voor de Videoland-serie ‘Maxima’ mogen dan wel nog niet gestart zijn, toch is er nu al interesse in het buitenland om de serie over te kopen.

En dat is toch wel wat regisseur Rachel van Bommel altijd had gehoopt om met de reeks te kunnen doen. Zij heeft altijd in haar achterhoofd gehouden dat ze de reeks graag aan het buitenland zou willen verkopen.

“Er zijn veel landen waar het publiek veel interesse heeft in onze koninklijke familie. Daarnaast leent de serie zich ook goed voor de buitenlandse markt want in de serie wordt straks voor de helft Spaans gesproken”, zegt van Bommel.

De reek is gebaseerd op het boek ‘Moederland: De jonge jaren van Maxima Zorreguieta’, geschreven door Marcia Luyten.

Voor de titelrol is de Argentijns actrice Delfina Chaves gecast, Willem-Alexander zal dan weer gespeeld worden door de Nederlander Martijn Lakemeier.

De opnames van de reeks starten in juni en de reeks zelf zal pas in 2024 op Videoland te zien zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.