28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Sieneke: “Ik ben echt geen keukenprinses”

Foto: Peter De Smedt

Ze gaan altijd uit eten als ze er niet is

De fans van Frans Bauer en Sieneke kijken ongetwijfeld heel erg uit naar half maart. Dan start de theatertournee van de twee ’N Avond Met Jou’. Het is de allereerste keer dat de twee samen een podium zullen delen.

Maar aan zo’n show gaan natuurlijk veel voorbereidingen vooraf en moet er hier en daar wat op de levensstijl worden gelet.

“Ik dronk gelukkig al nooit veel alcohol, dus dat is geen probleem. Ik tref wel voorbereidingen voordat Frans en ik gaan beginnen. We repeteren nu twee keer in de week want het zijn veel teksten van liedjes die je moet onthouden”, vertelt Sieneke in Party.

Sieneke stond nooit eerder twee uur lang op een podium en dat zal ze nu toch voor de allereerste keer moeten doen. Al is het vooral een kwestie van oefenen.

En terwijl Sieneke druk bezig is met optreden en repeteren, zorgt haar man voor de kinderen. “Gelukkig kookt mijn moeder heel vaak voor hen, want ik ben geen keukenprinses. Als ik weg moet, eten mijn man en de kinderen bij mijn ouders. Dat wij op mijn moeder kunnen terugvallen, is iets waar ik heel dankbaar voor ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Erica Meiland: “Hij is daar heel erg mee bezig”

Next Article

Lee Towers is er klaar voor: “Daar wil ik weer als vanouds staan”

You might be interested in …

Showbiss.nl