Erica Meiland: “Hij is daar heel erg mee bezig”

Foto: SBS6

Zijn programma’s liepen niet zo goed

De fans zijn weer blij want hun geliefde familie Meiland is terug te zien op televisie. Ondertussen doet het gerucht dat de familie zo’n 50.000 euro krijgt per aflevering en dat is niet weinig natuurlijk.

“Of dat klopt? Daar ga ik natuurlijk geen uitspraken over doen. Er zijn mensen die dat niet fijn vinden”, begint Erica in Weekend.

Er zijn wel meer mensen die zoveel geld zouden willen verdienen door gewoon hun ding te doen voor televisie. En Erica moet toegeven dat ze dat best een rare gewaarwording vindt.

“We doen eigenlijk iets wat we anders ook zouden doen. Het is nu ons werk, dus we worden ervoor betaald. En de dingen die we doen worden ook nog betaald, dus dat is wel heel bijzonder.”

Hun succes heeft hen al heel wat mooie voordelen opgeleverd en dankzij hun succes kunnen ze nu een onbezorgd leven leiden. Maar niet alles wat de Meilandjes doen is een groot succes. Zo is er ‘Cash Or Trash’ dat Martien mocht presenteren.

De kijkcijfers waren niet zo fantastisch en dus kreeg Martien geen nieuwe job als presentator. “’Cash Or Trash’ was inderdaad geen topper, maar hij vond het wel leuk om te doen. Hij hield alle kijkcijfers ook bij. Maar gelukkig zijn de kijkcijfers voor onze realityserie nog altijd uitstekend en dus komt daar nog niet meteen een eind aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.