29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Lee Towers is er klaar voor: “Daar wil ik weer als vanouds staan”

Foto: Peter De Smedt

Hij kwam ongelukkig ten val

Lee Towers had de voorbije weken ontzettend veel pech. Hij viel over een stukje tapijt, brak zijn heup en moest gaan revalideren in het revalidatiecentrum. En dat net op een moment waarop zijn vrouw Laura graag naar Curaçao wou om uit te rusten.

Voorlopig dus geen vakantie naar Curaçao voor het koppel. Althans voorlopig toch niet. “Daar ben ik nog niet fit genoeg voor. Zo’n lange reis is toch behoorlijk vermoeiend. Dan blijf ik liever dichter bij huis”, klinkt het in Story.

Lee mag dan wel weer thuis zijn van het revalidatiecentrum, zijn herstel is nog lang niet voorbij. Ook thuis moet hij zijn oefeningen blijven doen om optimaal te kunnen herstellen.

“Ik heb ook wel een goede reden om te blijven oefenen. Ik wil straks weer op het podium staan. Op 1 april sta ik met een aantal collega’s in Rotterdam Ahoy bij ‘Beste Zangers’ en een week later ben ik, ook weer in Ahoy, de gastartiest van de Wannebiezz. Daar wil ik weer als vanouds staan.”

Ook vlak voor zijn operatie aan zijn heup na de val was Lee niet altijd goed te been. Maar de dokters hebben hem gelukkig kunnen verzekeren dat het door de val niet erger is geworden. “Het wordt weer zoals het voor de val was. En dat is voor mij al een winst, want het had ook slechter kunnen aflopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Tatyana Beloy: “Hij is zo populair”

Next Article

Prinses Margriet werd 80 maar viert dat zonder Beatrix

You might be interested in …

Showbiss.nl