Sergio Herman moet nieuwe liefdesbreuk verwerken

Foto: VTM

“Beslist dat het niet meer ging”

Twee jaar nadat ze hals over kop verliefd werden op elkaar, is de sprookjesrelatie tussen Sergio Herman en Chanel Joppart over.

Er is geen sprake van ruzie, zo bevestigt hun advocaat. “Maar ergens de afgelopen maanden hebben ze beslist dat het niet meer ging’, verneemt Dag Allemaal.

De kennismaking met Chanel voor het grote publiek is ondertussen al twee jaar geleden. En het was dan nog niet bewust maar eigenlijk eerder een ongelukkige samenloop van omstandigheden die ervoor zorgde dat Chanel meteen in de spotlights stond.

Het ex-model leefde met Sergio in een roes en maakte mooie reizen. Ze hadden elkaar gevonden en verkondigden aan iedereen dat ze de liefde van hun leven hadden gevonden.

Chanel is echter een flamboyante dame die graag in het middelpunt van de aandacht staat. Naast Sergio Herman wil dat natuurlijk zeggen dat je toch vaak de minst bekende van de twee bent.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.