23/02/2024
Antwerpen, BE 5 C

De Nederlandse showbiss

André Hazes junior weet genoeg!

Foto: Play4

Wanneer André Hazes junior en Monique Westenberg een tijd samen zijn, bekijkt André een film waarin een liefdevolle scène voorkomt tussen een vader en zijn zoon en André weet meteen genoeg: hij wil ook vader worden!

Hij gaat het Monique dan ook meteen vertellen maar zij blijkt geen eileiders te hebben, waardoor de weg naar een zwangerschap toch iets moeilijker zal zijn.

De medische molen wordt in gang gezet en Monique start de IVF-behandeling op. Hormonen inspuiten, follikels laten groeien, eicel pick-ups,… het hoort er allemaal bij.

Onderweg echter nog een bijkomende hindernis: André blijkt ‘lui zaad’ te hebben. IVF zal dus niet lukken en het zal ICSI worden. Dit is een behandeling waarbij de zaadcellen rechtstreeks in de eicel worden geïnjecteerd.

Van een gezellige vrijpartij en een pure liefdesbaby is dus evenwel niet meteen meer sprake want in plaats van de liefde te bedrijven in bed, zal het donatie in een potje worden om tot resultaat te komen. Deze anekdotes en tal van andere levensverhalen zullen te lezen zijn in de ongeautoriseerde biografie die Het Laatste Nieuws kon inkijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Corry Konings in de kou

Next Article

Sergio Herman moet nieuwe liefdesbreuk verwerken

You might be interested in …

Showbiss.nl