25/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

Royalty-expert over de keuze van Amalia: “Kan me voorstellen dat het erg benauwd voelt”

Foto: RVD

Hoewel de Rijksvoorlichtingsdienst het niet wil bevestigen omdat dit tot het privéleven behoort, heeft het er alle schijn van dat de geruchten kloppen en dat kroonprinses Amalia tegenwoordig in de Spaanse hoofdstad Madrid woont en niet thuis op Paleis Huis ten Bosch, zoals officieel wordt gezegd.

Gelet op de nog steeds aanwezige dreiging vanuit de Mocromaffia ten aanzien van haar persoon, begrijpt royalty-expert Rick Evers volledig dat Amalia momenteel Madrid boven Amsterdam of Den Haag verkiest als verblijfplaats. “Ik kan me voorstellen dat het voor haar erg benauwd voelt om alleen maar ‘opgesloten’ thuis te zitten, ook al is dat huis een paleis”, citeert de Belgische krant Het Laatste Nieuws hem. 

“Of steeds in een konvooi naar de universiteit te worden gebracht om vervolgens meteen terug te moeten gaan, voor je veiligheid. Niet winkelen in Amsterdam of de kroeg in, zoals elke student van haar leeftijd.” Al hoopt hij dat Hopelijk is Madrid voor de prinses niet alleen een uitweg is om aan de bittere ernst van haar huidige bestaan te kunnen ontsnappen, maar ook een manier om haar Spaans bij te spijkeren, de taal van haar moeders familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Willem-Alexander wordt zonnekoning

Next Article

Thijs Römer krijgt steun van familie

You might be interested in …

Showbiss.nl