Thijs Römer krijgt steun van familie

Foto: VTM

Acteur Thij Römer werd op 8 augustus 2023 veroordeeld tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar en een taakstraf van 240 uur voor het plegen van online zedendelicten met drie, toentertijd, minderjarige meisjes.

Een veroordeling waartegen hij in hoger beroep ging. Dat hoger beroep zal op 18 april 2024 behandeld worden door het gerechtshof in Leeuwarden. En net als tijdens het proces voor de rechtbank zal Thijs zich dan gesterkt weten door de steun van zijn familie, onder andere van zijn zus, actrice Nienke Römer. Zij blijft haar broer onvoorwaardelijk steunen.

“Ik vind altijd: iemand ís niet het lelijkste wat hij doet. Dat is één van de dingen die diegene heeft gedaan. Maar ik richt me persoonlijk liever op de andere delen”, stelt de actrice in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.