29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Roxeanne Hazes wil het beter doen dan André

Foto: Avrotros

Ze heeft een nieuwe single

Sinds ‘Beste Zangers’  was het best lang geleden dat we muzikaal nog iets hadden vernomen van Roxeanne Hazes. Maar daar komt nu verandering in.

De zus van André Hazes heeft namelijk een nieuwe single klaar, eentje waarvan zij denkt dat het wel goed zal scoren. In  elk geval beter dan de single van haar broer die op dit moment een ware flop is.

De single zal ze voor het eerste laten horen tijdens haar optreden in Wageningen. Zij heeft grote hoop over haar nieuwe single en in tegenstelling tot haar broer zal zij de komende jaren wel nog gewoon de muziek van haar vader blijven zingen.

En die keuze zou er zomaar eens voor kunnen zorgen dat Roxeanne misschien binnenkort voor het eerst meer succes zal hebben dan haar broer.

“Voor de meeste mensen was de enige reden om naar het concert van André te gaan dat André muziek van zijn vader zong. Helaas voor André wil hij graag een andere richting op gaan. Het kan daarom best zijn dat Roxeanne een veel groter succes gaat halen met haar nieuwe nummer dan André.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Maxime Meiland: “Je doet dat toch voor hem”

Next Article

Collega over André Hazes: “Laat hem maar gewoon doen”

You might be interested in …

Showbiss.nl