28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Maxime Meiland: “Je doet dat toch voor hem”

Copyright: Play4

Martien Meiland had een drankprobleem dat hij dringend moest aanpakken. Rond kerst en nieuw besloot hij van volledig te stoppen, en nog per uitzondering eens te drinken bij speciale gebeurtenissen.

Om hem te steunen besloten Erica Meiland, Maxime Meiland en Montana Meiland ook niet meer te drinken. Zo drinkt Maxime geen rosé meer tijdens de middag. En ze moet toegeven dat ze dat toch wel mist.

“Maar dat doe je dan toch voor hem. Papa is veel actiever geworden. Eind vorig jaar, toen we aan het draaien waren voor ‘Chateau Meiland’ en we hadden een dagje vrij, ging hij ’s middags slapen. En op andere dagen werd hij chagrijnig omdat zijn lichaam rust snakte. Nu zijn we al weken dat pension aan het opknappen. Hij besefte ook wel dat hij dat werk nooit zou aankunnen als hij bleef drinken”, klinkt het bij Maxime in Dag Allemaal.

Maar die alcohol had nog meer invloed op Martien. Wanneer hij dronken was, ging hij ook jonge mannen versieren. Mannen die de leeftijd hadden van Maxime.

“Ik schaamde me. Dan wisten we: nu moet-ie naar huis. Niet leuk om je vader zo te zien”, besluit de jongste dochter van Martien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Heeft Gordon te maken met schandaal rond Patty Brard

Next Article

Roxeanne Hazes wil het beter doen dan André

You might be interested in …

Showbiss.nl