22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Collega over André Hazes: “Laat hem maar gewoon doen”

Foto: Play4

De terugkeer van André Hazes had een grootste comeback moeten worden. Maar dat is op dit moment nog lang niet het geval. Ook al schreeuwt André het uit dat alles goed met hem gaat, zijn gezicht schreeuwt iets anders.

Er wordt gevreesd dat André in een vicieuze cirkel zit waar hij maar moeizaam zal uit geraken. Bovendien vraagt men zich volop af of muziek wel echt hetgeen is dat hem gelukkig maakt.

“Ik zag hem in de Videoland-documentaire ‘Crossroads’ dromerig mijmeren over het openen van een restaurant in de VS. Misschien is dat wel meer iets voor hem”, zegt één van zijn bekende collega’s en citeert Dag Allemaal.

Het was Vlaamse documentairemaakster Cheeru Mampaey die André volgde voor zijn documentaire ‘Crossroads’. Zij leerde hem dus heel nauw kennen. Zij bevestigt dat het goed gaat met de zanger.

“Hij staat heel hard achter de muziek die hij nu aan het maken is. En hij is gewoon gelukkig. Laat hem zijn pad maar verder uitstippelen, dan komt het wel goed. Meer valt daarover niet te zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Roxeanne Hazes wil het beter doen dan André

Next Article

Monique Smit: ‘Als je verliefd op een jongen bent’

You might be interested in …

Showbiss.nl