René Froger verklaart Natasja de liefde

Byadmin

02/11/2022

René Froger en zijn vrouw Natasja zijn dan al wel 31 jaar getrouwd, ze zijn nog steeds tot over hun oren verliefd. René deelde op Instagram een bericht waarin hij zijn liefde voor zijn vrouw niet wegsteekt.
“Natasja, wat ben je toch een heerlijk mens. Gewoon met z’n tweetjes altijd op ons best. Gewoon genieten en veel lachen. En de mooiste plekjes ontdekken en waarderen”, schrijft René op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.