15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Prinses Margriet werd 80 maar viert dat zonder Beatrix

Foto: RVD

Zij wilde haar plannen niet wijzigen

Een 80ste verjaardag, dat moet gevierd worden. Hoewel prinses Margriet liever geen groot feest wilde, liet haar familie die verjaardag niet zomaar voorbij gaan.

Ze gingen met de hele familie op weekendje weg in eigen land en ze vierden het ook nog eens bij een culturele voorstelling waarbij Margriet en haar gasten werden uitgenodigd.

Ook koning Willem-Alexander was van de partij. Hij heeft Margriet en haar man Pieter altijd gezien als een soort van tweede ouders en bracht ook veel tijd bij hen door. Beatrix was immers druk bezig met het regeren van het land en Claus worstelde met zijn depressiviteit.

Maar net Beatrix was de grote afwezige tijdens de verjaardag van Margriet. Zij is nochtans de oudste zus van Margriet en daarvan zou je toch meteen vanuit gaan dat zij op zo’n feest niet mag ontbreken.

Beatrix zou haar plannen niet hebben willen wijzigen voor het feestje en ze bracht haar tijd door in Gasthof Post in Lech, waar de prinses ieder jaar rond hetzelfde tijdstip verblijft, schrijft Weekend.

En dat gaat dit jaar ook gepaard zonder jaarlijkse fotoshoot van de koninklijke familie. Nu alle kleinkinderen hun eigen weg op gaan hoeft de fotoshoot niet meer voor de koning en koningin. Zolang ze niet compleet zijn als gezin heeft het voor hen weinig nut.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Lee Towers is er klaar voor: “Daar wil ik weer als vanouds staan”

Next Article

Maike Boerdam: “Dat hoort gewoon bij ons vak”

You might be interested in …

Showbiss.nl