24/02/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Prinses Beatrix zorgt voor ergernis

Foto: RVD - Jeroen van der Meyde

Prinses Beatrix, die sinds februari 2014 weer op Kasteel Drakensteyn – de residentie waar ze ook voor haar troonsbestijging als koningin in 1980 resideerde – woont, heeft voor ergernis gezorgd bij heel wat liefhebbers van boswandelingen.

Op de website van Staatsbosbeheer werden liefhebbers immers warm gemaakt voor een secuur uitgestippelde boswandelroute langs de fraaie residentie van de oud-vorstin. Een tekst die ook Beatrix zelf bereikt moet hebben, want zij besloot volgens Story meteen maatregelen te nemen om haar privacy te verzekeren.

Bosbezoekers die hoopten een glimp op te vangen van de knappe paleistuinen zijn er immers aan voor de moeite sinds er metershoge zwarte doeken bevestigd werden aan de hekken die Beatrix’ tuinen van de rest van het bos scheiden. Teleurgestelde kijklustigen hebben in hun reacties op de website van Staatsbosbeheer de route dan ook spottend herdoopt in ‘hekroute’. Al durven we te betwijfelen of prinses Beatrix zich ook maar iets van dergelijke reacties zal aantrekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Amalia beleeft speciaal moment met Beatrix

Next Article

Gerard Joling: “Dat blijft een drama”

You might be interested in …

Showbiss.nl