Prinses Amalia beleeft speciaal moment met Beatrix

Foto: RVD

Tijdens de kroning van koning Charles in Buckinham Palace was te zien hoe prinses Amalia en oud-koningin Beatrix op de receptie in matchende donkerblauwe outfits verschenen.

Niet toevallig zo valt in Party te lezen, want de prinses heeft een enorm respect voor haar grootmoeder en bekijkt haar als een ware mentor.

De prinses vond het ongetwijfeld erg fijn dat haar grootmoeder bij haar was tijdens de receptie want het was één van de eerste contacten die de prinses had met het selecte clubje aanwezigen. De jarenlange ervaring van Beatrix, zorgde er ongetwijfeld voor dat de prinses zich meer op haar gemak voelde.

“De receptie op Buckingham Palace was voor mij vooral echt heel bijzonder”, blikt de prinses terug. “Want het was de eerste keer dat ik alleen met mijn grootmoeder samen een officieel bezoek deed. We hebben ontzettend veel plezier gehad met elkaar en enorm gelachen, maar het was ook echt gewoon bijzonder om dat te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.