Gerard Joling: “Dat blijft een drama”

Foto: Peter De Smedt

Met ‘Elke Dag Weer Feest’ heeft Gerard Joling al weer even een nieuwe single uit. Toch blijft het telkens weer afwachten of ook de radiozenders enthousiast zijn over zijn nieuwste ‘kindje’.

In LINDA. zegt hij hierover onder meer: “Het is met mijn repertoire zo dat het niet meer op alle radiozenders gedraaid wordt. En ik heb al wel eens meer laten horen dat het wat dat betreft heel slecht gaat”, klinkt het. “Het blijft een drama om mijn platen op de radio gedraaid te krijgen.”

Gerard deelt dan ook een prikje uit naar enkele grote radiostations: “Nederlandstalige muziek komt naar mijn mening niet voorbij op Radio 1, 2 of 3”, is hij stellig. “Maar soms wel bij NPO Radio 5 Sterren NL en Radio 538, waar ik enorm blij mee ben. Maar dan houdt het wel een beetje op, terwijl je het daar toch van moet hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.