15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Prinses Beatrix krijgt goede voorbeeld

Foto: RVD - Gemmy Woud-Binnendijk

Ook zij stonden nog op de skilatten

In 2012 sloeg het noodlot toe in de koninklijke Nederlandse familie. Tijdens de jaarlijkse vakantie in het Oostenrijkse Lech kwam prins Friso zwaar ten val en raakte hij bedolven onder een lawine.

Met prins Friso zou het nooit meer goed komen en de man overleed een tijdje later. Een zware klap voor de toenmalige koningin Beatrix om te verwerken.

Het is knap van de koningin dat ze nog steeds naar Oostenrijk trekt ondanks de nare herinneringen die er heersen aan het land en de plaats. Dat ze als 85-jarige nog op de skilatten probeert te staan, ook dat vinden velen bewonderenswaardig, schrijft Weekend.

Ook de moeder van Beatrix, Juliana, stond op oudere leeftijd nog altijd op de planken, net zoals haar vriendin Irma Moosbrugger, de vrouw van de ondertussen teruggetreden hoteldirecteur van het hotel waar de koninklijke familie altijd verblijft.

Dat de gemeente Lech het knap vindt dat deze oudere dames nog steeds op de skilatten stonden op hun leeftijd, hebben ze destijds beloond met twee vrijkaarten voor het leven zodat ze altijd gratis met de skilift naar de top konden. En daar waren de dames erg blij mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Arjen Lubach haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk

Next Article

Nielson: “Het is er nog te vroeg voor”

You might be interested in …

Showbiss.nl