Arjen Lubach haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk

Foto: Brunopress.nl

Arjen Lubach blijft in Nederland ontzettend populair. Zijn avondshow op NPO1 haalt elke keer heel wat kijkers en dat ‘De Avondshow’ tot één van de populairste programma’s van NPO.

Doordat hij elke avond miljoenen bezoekers weet te lokken naar zijn programma, rust er ook een serieuze druk op de presentator zijn schouders. De zender zou het namelijk lang niet zo goed doen zonder hem.

En daardoor wordt al eens gevraagd dat Arjen zou kunnen worden zoals Matthijs van Nieuwkerk. Brutaal tegen zijn collega’s en werknemers, tot zelfs gedrag die niet tolereerbaar is.

De vriendin van Arjen, Martine de Jong, brengt elke week op YouTube een backstagevlog waarin we een blik krijgen achter de schermen van ‘De Avondshow’. En daarin zien we dat het er allemaal hartstikke gezellig aan toe gaat.

Maar er zijn ook filmpjes waar iedereen flink van moet schrikken… of toch niet? “Je ziet plots een fragment waarin Arjen snoepjes uit de hand van een collega slaat. En dat is ook nog een jonge vrouwelijke productieassistent. Ik denk: we hebben een schandaal. En toen vervolgens deed Arjen het volgende. Hij bood zijn excuses aan, zei dat het per ongeluk was en ging een nieuw snoepje voor haar halen”, vertelt Victor Vlam, opiniemaker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.