Nielson: “Het is er nog te vroeg voor”

ByLisa Paulussen

09/03/2023
Foto: Peter De Smedt

Nielson gaf onlangs toe dat hij zijn vrouw heeft bedrogen en ontrouw is geweest. Toch laat zijn vrouw hem niet meteen vallen en besloten de twee heel hard te werken aan hun relatie.

Natuurlijk heeft Nederland daar een mening over te vormen, maar dat interesseert Nielson niet. Het enige wat telt voor hem is wat zijn vrouw er van vindt.

Maar zoals elke goede songwriter denkt, ziet Nielson ook in deze situatie potentieel om hierover nummers te schrijven. En dat gaat hij zonder twijfel doen.

“Ik ga hier honderd procent wel liedjes uit halen. Ik haal uit alles liedjes, maar nu is het er nog wat te vroeg voor.”

Ondanks de misstap die hij heeft begaan en de woelige tijd waarin hij zich nu bevindt, gaat het toch goed met hem. “Het is wel een chaotische tijd, maar dat hoort erbij. Het gaat goed omdat Hanna en ik het echt samen aanpakken. Het gaat goed, beter dan ik had durven dromen

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.