Presentatrice Wendy van Dijk openhartig over een leven buiten de spotlights

Foto: VTM

Denkt ze aan een carrièreswitch?

Dat Wendy van Dijk een bezige bij is, hoeft niet te verbazen. Niet alleen is ze actief als presentatrice en actrice, maar daarnaast heeft ze ook nog haar eigen magazine, een online platform gericht op vrouwen dat staat voor gezondheid, de zoektocht naar geluk en vooral enthousiasmeren voor en aansporen tot bewegen.

Verder organiseert ze ook nog yogaretreats op Ibiza en af en toe in Nederland én heeft ze haar eigen schoenen- en tassenlijn die ze recent in samenwerking met Shabbies lanceerde.

Met zo’n uitgebreid imperium onder haar hoede vraagt weekblad Weekend zich af of de televisiester zich misschien ook een leven zonder schijnwerpers kan voorstellen. Het antwoord is alvast verrassend.

“Ja, ik kan me een leven buiten de schijnwerpers voorstellen, omdat de schijnwerpers nooit mijn ambitie zijn geweest”, klinkt het. “Ik wilde professioneel danseres worden, maar mijn carrière is op een bepaalde manier zo gelopen. Daarom vind ik het zo fijn om mijn eigen ding ernaast te blijven doen.”

Is van Dijk haar televisiewerk dan misschien beu wil Weekend weten. Nee, zo blijkt “Ik vind de combinatie zo fijn omdat ik mijn tv-werk zo leuk vind, maar als dat zou stoppen, dan hoop ik dat al het andere op deze manier kan blijven voortbestaan”, besluit Wendy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.