20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Nieuwe tegenslag voor ‘Massa is kassa’-gezicht Peter Gillis

Foto: SBS6

Nadat eerder al zijn relatie op de klippen liep

In februari maakte vakantieparkenmagnaat en ‘Massa is kassa’-ster Peter Gillis bekend niet langer samen te zijn met zijn vriendin Nicol Kremers.

“In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan. Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan” klonk het destijds op Peters Instagrampagina.

En nu heeft de ondernemer een nieuwe tegenslag te verwerken gekregen, aldus het weekblad Weekend.

Al een hele tijd probeert Peter het appartement in het Belgische Lommel, waar hij bij het begin van hun relatie samenwoonde met Nicole en haar kinderen, te verkopen. Toen de huizenprijzen stegen verhoogde hij de vraagprijs maar liefst twee keer, tot wel 949.000 euro.

Maar daar is hij nu op teruggekomen. Inmiddels is de vraagprijs alweer met 60.000 euro gedaald. Met 889.000 euro staat de vraagprijs nu zelfs op zijn laagste punt ooit. Geïnteresseerden kunnen voor deze prijs eigenaar worden van het penthouse van 205 m2 dat drie slaapkamers en twee badkamers telt en als extra troef over een 150 m2 groot terras beschikt met buitenkeuken, terrasverwarmer, gashaard en tweepersoonsjacuzzi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Salar uit Big Brother maakt zijn voorkeur bekend

Next Article

Presentatrice Wendy van Dijk openhartig over een leven buiten de spotlights

You might be interested in …

Showbiss.nl