14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Politie-inval bij vertrouwelinge Prinses Beatrix

Foto: RVD - Gemmy Woud-Binnendijk

Enkele maanden geleden vond er in een pand aan de Keizersgracht in Amsterdam een politie-inval plaats. Daarbij werd een drugslaboratorium ontmanteld. Tot nu toe werd er weinig ruchtbaarheid gegeven aan deze zaak en als het van de eigenares van het pand had afgehangen, was dat waarschijnlijk zo gebleven. De dame in kwestie is immers één van de belangrijkste vertrouwelingen van prinses Beatrix.

Het gaat om Martine van Loon-Labouchere. Geen onbekende naam aangezien zij tussen 1984 en 2014 de (ere)functie van Grootmeesteres van de Koning(in) bekleedde. Bij de inval, waarbij ketamine werd aangetroffen, werd ook de stiefkleinzoon van mevrouw van Loon-Labouchere gearresteerd.

Gelukkig voor hem wordt die populaire partydrug juridisch niet als drugs gezien. Hierdoor worden hij en zijn medeverdachte voorlopig niet beschuldigd van drugshandel, maar van handel in illegale medicijnen. Dat kan echter wel nog veranderen als de jerrycans die ook ontdekt werden stoffen blijken te bevatten die gebruikt of bedoeld werden voor de productie van xtc.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dan Karaty: “We hebben nog weinig contact”

Next Article

“Daarmee moet Thijs Römer aan de slag in de gevangenis”

You might be interested in …

Showbiss.nl