13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Dan Karaty: “We hebben nog weinig contact”

Foto: Showbiss.nl

Tijdens de opnames van ‘Holland’s Got Talent’ leert de Amerikaanse choreograaf, acteur en televisiepersoonlijkheid Dan Karaty onze eigenste Gordon – die zijn collega in de jury is – kennen. Er ontstaat al snel een band tussen de twee en ze gaan geregeld samen een stapje in de wereld zetten.

Daarbij vloeien de drank én de drugs rijkelijk, zo geeft Karaty in een interview met het magazine LINDA. toe. En hoewel hij nog steeds om z’n maatje Gordon geeft, blijkt dat de twee op dit moment nog maar weinig contact hebben.

“Dat komt omdat we niet zo goed weten hoe we onze vriendschap nu moeten vormgeven”, stelt Dan. “Die was namelijk gebaseerd op samen uitgaan en onze gezamenlijke verslavingsgevoeligheid, en ik zorg er tegenwoordig voor dat ik niet meer in situaties kom die verleidelijk zijn. In rehab heb ik geleerd dat jij zélf het probleem bent”, vervolgt hij. “Dus je kunt je oplossing gaan zoeken in een nieuw huis, een nieuw land of een nieuwe relatie; je neemt je verslaving altijd met je mee. En ik weet hoe moeilijk het is om in de spiegel te moeten kijken”, besluit Dan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dit herkent Jaap Reesema van zichzelf in zijn zoontjes

Next Article

Politie-inval bij vertrouwelinge Prinses Beatrix

You might be interested in …

Showbiss.nl