15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Paul de Leeuw: “Mijn drie mannen hebben niks met mijn vak”

Foto: VTM

Ondanks de soms harde kritiek die Paul de Leeuw de laatst periode moest verwerken op een aantal van zijn programma’s, is hij zich wel bewust van zijn talenten. “Kijk, ik ben ergens goed in. Ik kan improviseren, ik kan amuseren, ik kan mensen verrassen… maar de tijden zijn veranderd”, haalt hij zijn schouders op in Party.

Privé zit het gelukkig wel helemaal lekker. “Ik ben nu 27 jaar samen met mijn man”, verklapt hij trots. “Ik denk dat als wij geen kinderen zouden hebben, we ook nog steeds bij elkaar zouden zijn.”

Zijn man Stephan is dan ook het favoriete klankbord als Paul moeilijke knopen moet doorhakken. “Toen verschillende programma’s het minder goed deden, heb ik wel even met mijn man gezeten of dit misschien wel het einde van mijn televisiewerk is”, gaf Paul toe in de podcast ‘Open Kaart’.

Zowel zijn man, als zijn twee zonen, zijn altijd erg kritisch voor het televisiewerk van Paul. Ze houden hem als buitenstaanders met beide voeten op de grond. “Ze hebben helemaal niks met mijn vak”, aldus de presentator.

“Misschien is de manier zoals ik tv maak wel helemaal verleden tijd”, besluit Paul licht triest in Party.
Maar vluchten voor kritiek zal Paul de Leeuw nooit. Laat dat duidelijk zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Matthijs van Nieuwkerk misschien niet meer de gedroomde opa

Next Article

Erica Meiland is helemaal klaar met leugens

You might be interested in …

Showbiss.nl