Erica Meiland is helemaal klaar met leugens

Foto: SBS6

Weekend is benieuwd of Erica Meiland niet stilaan snakt naar wat minder hard werken en rustig oud worden met de liefde van haar leven. Haar antwoord volgt snel en duidelijk: “De liefde van mijn leven is Martien, misschien een ietwat andere liefde, maar dat vind ik prima.”

Erica ontkent niet ooit nog te zullen daten, maar ze is alleszins heel gelukkig nu. “Het kan zijn dat je iemand ontmoet die zó goed bij je past dat je dat al snel voelt. Maar ik heb het idee dat dat niet meer komt. Dan denk ik: Ik ga én ben ook niet op zoek.”

Na het verhaal van privédetective Sander die in de media beweerde haar ex te zijn, is het wantrouwen naar mannen toe er nog steeds. Ze heeft weinig zin om nog met onbekende iets te beginnen. “Dan blijkt het later weer tegen te vallen en gaan ze leugentjes vertellen. Daar ben ik helemaal klaar mee”, verklapt ze in Weekend.

Met pension Code Rosé, een kleinschalig projectje vlakbij huis, hoopt Erica mensen een tevreden gevoel te kunnen geven.

“Dat ze lekker naar het strand kunnen, dat ze ons ’s morgens zien en dat de kamers er goed uitzien”, blikt Erica enthousiast vooruit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.