20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Matthijs van Nieuwkerk misschien niet meer de gedroomde opa

Foto: VTM

In Party komen we te weten dat de uitspattingen van Matthijs van Nieuwkerk hem niet alleen professioneel, maar ook privé duur te staan kunnen komen.

Zo is het maar de vraag of hij de gedroomde opa zal kunnen blijven van zijn eerst kleinzoon Frenkie, kindje van dochter Jet. Zij heeft immers een heel goede band met haar moeder Karin.

En dat hij maar wat graag opa wil spelen, bleek uit een gesprek bij ‘Linda’s Wintermaand’. Hij keek er zelfs al verder dan enkel oppas-opa te zijn. Voetbalopa leek Matthijs ook wel wat: “Het lijkt me heel leuk als hij gaat voetballen en ik langs de lijn kan staan”, biechtte hij nog op.

Toch zal Jet waarschijnlijk eerst de pijn moeten kunnen plaatsen die Matthijs haar moeder door de scheiding aandeed. Het is volgens Party immers opvallend dat bij de nieuwste instagramposts van Jet, geen beelden van Matthijs met zijn nieuwe vriendin te zien zijn.

De presentator geniet dan maar zoveel mogelijk van zijn uitstapjes zoals naar New York met Martha, zijn zestien jaar jongere deerne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gerard Joling: “Het gemis is zó groot”

Next Article

Paul de Leeuw: “Mijn drie mannen hebben niks met mijn vak”

You might be interested in …

Showbiss.nl