Opvallend bezoek voor Leontine Ruiters

Leontine Borsato (Liz)

Een fotograaf van het weekblad Story kon onlangs vastleggen hoe mediapersoonlijkheid Leontine Ruiters opmerkelijk bezoek kreeg.

De bezoeker bleek niemand minder dan haar ex-man Marco Borsato te zijn. De zanger kwam aangereden in zijn elektrische Porsche Taycan, in het gezelschap van hun dochter Jada. Marco parkeerde zijn bolide op de oprit van Leontines huurhuis in het Gooi, pal achter haar Mini. Vervolgens haastten vader en dochter zich naar binnen, waar ook oudste zoon Senna zich bij hen voegde.

Volgens welingelichte bronnen zou het hierbij niet om het eerste of enige bezoekje van Borsato aan zijn ex-vrouw en nog steeds grote liefde gaan. Sterker nog: in showbizzmiddens zou het niemand verbazen als er toch weer toenadering komt tussen de ex-geliefden, nu – op één na – alle aanklachten voor grensoverschrijdend gedrag tegen Marco van de baan zijn. Het is immers een publiek geheim dat Leontine, net als hun kinderen, haar ex in de luwte steeds is blijven steunen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.